Скъпи колеги,

За мен е огромна чест и удоволствие да Ви поканя в Медицински университет-Плевен, България за участие в XIV Международна Медицинска Научна Конференция за Студенти и Млади доктори с мотото Cultivating a New Era!

Традиционния младежки форум е организиран от нашите студенти с цел привличане на техни колеги от страната и чужбина, които да обменят идеи, опит и медицинска практика.

Аз съм изключително горд да Ви приветствам отново в нашия уникален за страната и Югоизточна Европа – Телекомуникационен Ендоскопски Център с експериментална оперативна зала и два тренажора. Центърът определя конкурентният и модерен образ на нашия университет, с подчертано развита телемедицина и роботизирана хирургия с инсталирани две роботизирани системи в университетската болница.

Ние вече демонстрирахме директна 3D връзка от Болница Флорида в Телекомуникационен център и сме на път да създадем 3D зала за обучение. Тази зала е друг начин за привличане на медицински специалисти, и също за увеличаване броя на българските и чуждестранни студенти и дипломирани лекари да подобрят техните умения и техники в роботизираната хирургия.

Вярвам че Вашето участие в XIV Международна Медицинска Научна Конференция за Студенти и Млади доктори е доказателство, че медицинските студенти в България и Европа вярват, че бъдещето принадлежи на миниинвазивна и роботизирана хирургия, и че бъдещето на хирургията е тук в Медицински университе-Плевен, България!

Проф. Д-р Славчо Томов, д.м.н

Ректор на Медицински Университет – Плевен, България

Скъпи колеги и приятели,

За поредна година имаме честта да ви приветстваме на Международната научна медицинска конференция за студенти и млади лекари – гр. Плевен, с мотото ни – Cultivating a new era!

Новото време носи промяна, свежи идеи и смелост за реализирането им. То отразява безкрайното ни желание за новаторство и обогатяване на нашите знания и амбиции в стремежа ни да станем по-добри, по-силни и по-мотивирани в това, което правим.

Конференцията е място, където студенти и лекари от цял свят могат да се срещнат и заедно да култивират бъдещето на модерната медицина. Точно като разцъфнал цвят, ние постепенно се превръщаме в движещата сила за развитието на съвременната наука.

С гордост Ви посрещаме на 14-та Международна научна медицинска конференция за студенти и млади лекари 2016!

Присъединете се към нас, за да култивираме заедно новата ера!

Очакваме ви!

 

https://www.facebook.com/mdscpleven